Home
TTC De Merel

Welkom op de website van Toer Trim Club De Merel, de fietsvereniging van de gemeente De Ronde Venen (Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis). TTC De Merel is een fietsvereniging die recreatief fietsen hoog in het vaandel heeft staan. Daar mag best ook een beetje prestatie bijkomen. Maar we zijn zeker geen race-vereniging.

Op diverse dagen in de week (zondag, woensdagavond en donderdag) houden we clubtochten voor verschillende niveaus. Klik HIER voor informatie over de starttijden en startlocaties, en voor meer achtergrondinformatie over de verschillende groepen.

Heb je belangstelling? Meld je gewoon op tijd bij de startlocatie en fiets een paar keer vrijblijvend mee. Waarschijnlijk bevalt het je direct al en wil je lid worden van onze vereniging. Klik HIER om te zien hoe je lid wordt.

Eens per maand organiseren we op zondag een toertocht waaraan iedereen mee mag doen. Lid of geen lid. Soms in groepsverband, soms uitgepijld en met een routebeschrijving. Leden van fietsverenigingen krijgen daarbij korting op het inschrijfgeld. Voor Merel-leden zijn sommige ritten gratis. Klik
HIER voor meer informatie over deze tochten.

We hopen je snel een keer te zien bij een van onze fietstochten.

 

TTC De Merel fietst de Turftoer

Op 22 maart a.s. zal TTC de Merel haar 1ste groepstoertocht van het jaar rijden. De routes van beide afstanden zijn (licht) gewijzigd. De korte route van ong. 95 km leidt via Maarssen, De Bilt en over de vliegbasis Soesterberg naar de Korte Duinen in Soest. Na de koffiestop aldaar gaat de rit verder via Den Dolder, Maartensdijk en Breukelen om terug te keren naar Eetcafé de Schans in Vinkeveen.

De lange route van ong. 125 km gaat bij de Korte Duinen nog iets door tot de koffiestop in Leusden. De terugweg gaat dan via Driebergen, Odijk en Nieuwegein weer huiswaarts.

Beide tochten kenmerken zich door de prachtige bos en heidegebieden rond Soest en Leusden.

Alle leden, maar uiteraard ook niet-leden zijn hierbij uitgenodigd aan deze rit deel te nemen. Er zal worden gereden in 2 groepen. De korte afstand met een snelheid van maximaal 27 km op de teller, de lange met een snelheid van maximaal 30 op de teller. Natuurlijk wordt de snelheid aangepast aan de weersomstandigheden.

Er wordt gestart om 08.30 uur bij Eetcafé De Schans in Vinkeveen.

Het meerijden van deze rit kost voor niet-Merelleden € 3,00. NTFU leden krijgen € 1,00 korting.

Het dragen van een valhelm is verplicht.


Laatste Merel-Nieuws

30-12-2014 Toerprogramma 2015 op website
30-12-2014 Informatie over lidmaatschap en contributie
03-03-2015

GPS routes Toerprogramma 2015

11-03-2014 GPS routes Toerprogramma 2014
18-12-2013 GPS routes Toerprogramma 2013

 


 


Nieuws
>>Toerprogramma 2015
>>NTFU Toerkalender 2015
>>Lidmaatschap & Contributie
>>eMerel

Tochten
 
Klik hier voor de kalender.
 

 
Powered by Sagitarius CMS